Игри - Конквистадор

Снимка на Конкистадор от conquiztador.bg

Снимка на Конкистадор от conquiztador.bg

http://napred.bg/conquiztador.html

Конквистадор (Conquiztador) е една от най-завладяващите и интересни образователни игри. За нея може да се каже само едно - забавление и същевременно трупане на все повече полезни знания и награди.

Във всяка една игра Конквистадор могат да участват трима съперника. В началото се започва с раздаването на точки и парчета територия от картата на България, като се задават въпроси, свързани с години или някакви количества.  Всеки от играчите пише със цифри своето предположение, след което този, който е познал или е бил най-близо до верния отговор получава най-много точки и си избира две парчета територия, вторият - едно парче и по-малко точки, а третият не взима нищо.

След като се разпределят териториите и точките започва още по-интригуващата част на Конквистадор - тази с битките. Тук всеки от играчите има възможността да нападне част от територията на другите и да спечели техните плюс още точки, като отговори правилно на въпрос с четири възможни отговора. Ако и двамата играчи посочат един отговор и той е верен - то тогава се дава допълнителен въпрос. Освен това, може да бъде нападната основната част от територията на определен играч (столицата) и ако той бъде победен в няколко от въпросите, които се задават, то неговият опонент взима всичко.

Конквистадорът се намира на conquiztador.bg

Visit http://mobilecasinofun.com to find out more regarding mobile slots

anti-theft gps-vehicle.com

Friendly Tango School in Rome TANGOINPROGRESS Scuola di Tango a Rome with classes and milongas all week long.